Border aan de Amstel

De puppies zijn geboren op
22 januari 2016.


We hebben voor al onze lieve pups een nieuw baasje gevonden.border

Officiele site van Sherlock Holmes Dei Rovi Fioriti. Klik hier

Hoe ben ik aan deze combinatie gekomen?
Ik vind de gezondheid en het karakter het aller belangrijkst, maar uiteraard ook een Border Collie die de uitdaging krijgt voor intelligentie, een goed gangwerk en een mooie bouw. Ik wil het lieve, vrolijke karakter van Izzy graag voortzetten, daarom ik ben gaan zoeken naar een reu met een vrolijk, lief karakter en een goede gezondheid. Uiteindelijk kwam ik terecht bij Sherlock Holmes. Ik kwam in gesprek met zijn eigenaar en al snel was het duidelijk dat wij op een lijn lagen qua gedachte over wat wij belangrijk vinden bij het fokken van een Border Collie. Het leuke van Sherlock is dat hij heel goed is in aquility, schapen drijven en reddingszwemmen en super lief is.
De weg naar de dekking, het verblijf en de dekking in Italie, het super contact met zijn eigenaar en ook het contact na de dekking waren geweldig.
De puppies zullen bij ons in huiselijke kring opgroeien, samen met ons gezin en onze andere hond Sashi. Ze zullen goed gesocialiseerd worden en ik verwacht dan ook van de nieuwe eigenaren dat zij het socialisatie proces voortzetten en dat de puppies met dezelfde zorg en liefde groot gebracht zullen worden. Zo kunnen wij het vrolijke en vriendelijke karakter naar mens en andere honden voortzetten. Uiteraard worden de puppies op tijd ontwormt en krijgen zij de benodigde vaccinatie.
Momenteel zijn er nog drie teven beschikbaar uit het huidige nest.

De puppies hebben een stamboom.En dit zijn onze 4 beauties:lady1 lady1 lady1 lady1lady2 lady2 lady2 lady2lady3 lady3 lady3 lady3lady4 lady4 lady4 lady4